OBVESTILO za vse tečajnike

Od 4. maja ponovno pričnemo s tečaji šolanja psov!

„Odprava splošne omejitve gibanja na občine in od ponedeljka postopen zagon številnih aktivnosti, med njimi tudi izvajanje športno-rekreacijske dejavnosti individualnega značaja na prostem."

"S 4. majem se lahko pričnejo športni treningi v nekontaktnih športnih disciplinah“, med katere se prištevamo tudi kinologi, so najpomembnejši sprostitveni ukrepi ob katerih smo se odločili, da nadaljujemo s tečaji šolanja psov vseh stopenj.

Ob doslednem upoštevanju preventivnih ukrepov širitve virusa ter po prilagojenem urniku, bomo začeli s tečaji posameznikov po urniku, ki vam ga bodo posredovali inštruktorji tečajev. Vsa podrobna navodila varnega obnašanja ter podroben urnik boste prejeli na mail.

Vabimo vas tudi, da si dosledno preberete HIGIENSKA PRIPOROČILA ZA UPORABO ŠPORTNO REKREATIVNIH POVRŠIN NA PROSTEM, ŠPORTNIH OBJEKTOV NA PROSTEM IN NA POVRŠINAH ZA ŠPORT V NARAVI OB POSTOPNEM SPROŠČANJU NEKATERIH OMEJITVENIH UKREPOV, ki jih je izdal NiJZ, ter društvena priporočila varnega obnašanja na poligonu!

Prav tako vas vljudno naprošamo, da se vseh navodil tudi dosledno držite in dosledno sledite navodilom svojih inštruktorjev!

Veselimo se ponovnega srečanja z vami in vašimi štirinožci.

Priporočila obnašanja na poligonu

Priporočila NiJZ

Obvestilo