Tečaji in inštruktorji

ZAKAJ V TEČAJ?
Najpomembnejše je, da se nam pridružite, če se prvič srečujete z vzgojo in s šolanjem psa! Primarno učimo vodnike in šele takrat šolamo in vzgajamo pse: razumeti pasjo psihogijo in pridobiti osnove tehnike učenja je za nas glavno vodilo dela z vodniki in njihovimi psi.

Tudi če ste že imeli psa, ga morda tudi izšolali, se morate zavedeti, da je vsak pes drugačen! Vsak pes je unikat in zato bo vaš novi član najverjetneje imel popolnoma drugačne zahteve; zato bo potreboval drugačen način dela oz. pristop k šolanju. Četudi ste prepričani, da obvladate učenje osnovnih znanj, morate vedeti, da svojih napak pri šolanju ne boste videli - zato potrebujete "drugo oko", ki vas bo opozorilo na morebitne napake pri vzgoji in šolanju. Morda boste z inštruktorjem morali prilagoditi vaje vašemu psu, najti nov, drugačen pristop do dela z vašim psom itd. Zato vam bomo z velikim veseljem v pomoč in na razpolago pri svetovanju.

KDAJ V TEČAJ?
Kadarkoli, predlagamo pa čimprej!
Vzgoja in šolanje psa sta zelo pomembna dejavnika že od rane mladosti naprej, torej od trenutka, ko dobimo novega člana domov, v njemu še tuje okolje. Začetek skupnega bivanja (običajno drugi mesec starosti psa) je torej idelani čas, da se nam priduržite. Tudi v primeru, da smo tečaje že začeli, vam bomo z veseljem pomagali in prilagodili vaje vam in vašemu psu!

V našem društvu tečaje izvajamo strnjeno v dveh delih, in sicer  v pomladanskem in jesenskem času. To pa nikakor ne pomeni, da vam nismo na razpolago izven obdobja tečajev, nasprotno, veseli vas bomo kadarkoli. Za strokovne nasvete glede nakupa oz. izbire mladička ter prvih korak skupnega bivanja, smo vam na razpolago čez celo leto. Kontaktirajte nas na naš KONTAKT.

ZAKAJ BI IZBRALI NAŠE DRUŠTVO?

  • Zato, ker šolamo po metodi pozitivne motivacije, navezanosti psa na vodnika (igra, priboljški), dajemo velik poudarek socializaciji psa v urbanem okolju itd.
  • Zato, ker imamo izkušeno ekipo inštruktorjev z licencami Kinološke zveze Slovenije.
  • Zato, ker smo člani Kinološke zveze Slovenije (KZS) in boste pri nas lahko opravljali tudi veljavne državne (mednarodne) izpite šolanih psov, in ker smo inštruktorji v članicah KZS strokovno usposobljeni in se moramo stalno izobraževati ter aktivno sodelovati v društvih.
  • Zato, ker smo veseli vsakega novega člana, ne glede na pasmo in velikost, ne glede na to, koliko predznanja imata z vodnikom...
  • Zato, ker vam bomo stali ob strani in vam strokovno pomagali tudi v trenutku, če bodo nastopile kakršnekoli težave pri vzgoji.
  • Zato, ker si želimo, da boste po tečajih pri nas s svojim novim družinskim članom preživeli veliko prekrasnih skupnih trenutkov na dolgih sprehodhi, na sprehodih po mestu, po nakupovalnih centrih, v trgovinah, na poti na morje, na dopustu, v restavracijah, med skupino otrok, na pasjih igriščih,...
  • Zato, da boste preprosto ponosni na svojega lepo vzgojenega psa!
OPOZORILO
ŠKD Ljutomer-Križevci za prevzgojo nevarnih psov ni registrirano pri UVHVVR. V primeru resnih vedenjskih problemov/težav vas bomo preusmerili v za to ustrezno inštitucijo.

CENIK tečajev

Soglasje za mladoletno osebo

PRIJAVNICA ZA TEČAJE

Na tečaj šolanja psa se lahko prijavite tako, da izpolnite E-PRIJAVNICO. 

Izpolni prijavnico →